Fatih İlkokulu

Vizyon: Atatürk’ün getirdiği laik, demokratik, çağdaş eğitimi hedefleyen, üreten, çalışmalarını projelendiren, sanatta, sporda, kültürel ve bilimsel faaliyetlerde öncü olmayı ilke edinen, bugünü yarının gözleriyle gören nesiller yetiştirmektir.

Misyon: Türkçeyi ve bir yabancı dili etkili bir biçimde öğrenmelerini kullanmalarını sağlamayı, öğrencileri ilgi ve yeteneklerine göre bir üst öğrenime hazırlamayı, kendine güvenen, katılımcı, araştırmacı, kendisiyle ve çevresiyle barışık bireyler yetiştirmeyi, çağdaş ve modern eğitim imkânlarını öğrencinin eğitimine sunmayı amaçlar.

Başarılar: FATİH İN HAMLESİ ULUSAL SATRANÇ TURNUVASI Zafer Kalkınma Ajansı Robotik Kodlama Atölyesi Zafer Kalkınma Ajansı Baskı ve Tasarım Atölyesi HER SINIFIN BİR YETİM KARDEŞİ VAR BEYAZ BAYRAK PROJESİ

Saatler: 08:45 --- 15:00
Servis Bilgisi: Yok
Sportif Etkinlikler: Futbol, Basketbol, Voleybol, Satranç, Halk Oyunları, Akıl ve Zeka Oyunları
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Zafer Kalkınma Ajansı Robotik Kodlama Atölyesi Zafer Kalkınma Ajansı Baskı ve Tasarım Atölyesi HER SINIFIN BİR YETİM KARDEŞİ VAR BEYAZ BAYRAK PROJESİ
Kontenjan Bilgileri: Yok

WEB - https://basmakcifatih.meb.k12.tr

Adres - Yeni Mahalle LiseYolu Caddesi No33 Başmakçı /AFYONKRAHİSAR

Yerleşim Yeri - Afyonkarahisar/Başmakçı ilçesi. 5000 nüfuslu bir ilçedir.

Adres - Yeni Mahalle LiseYolu Caddesi No33 Başmakçı /AFYONKRAHİSAR

Ulaşım Belediye Otobüsü veya Araba